AMATÖR FUTBOL NEFES ALACAK
Zonguldak Kömürspor'un tesis olarak düşündüğü ancak imkanı olmadğı için yapamadığı Üzülmez Gönlü Alışır Sahası tekrar amatör futbola kazandırılmasına karar verildi. 
Zonguldak'ın Amatör Futboluna uzun yıllar hizmet ettikden sonra atıl bir durumda kalan Üzülmez Gönlü Alışır Sahası ile ilgili gelişmeler yaşandı. Yaklaşık 15 yıldır atıl durumda olan Üzülmez Gönül Alışır Sahası için Zonguldak Kömürspor hamle yaparak kulübe tesis yapımı için girişimde bulunmuş ve onay çıkmıştı. Ancak Zonguldak Kömürspor aradan geçen zamana rağmen hamle yapmaması ve Üzülmez Gönül Alışır Sahası’ndan çekilmesinin ardından gözler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne çevrildi. Zonguldak Kömürspor'un Üzülmez’e tesis yapmaktan vazgeçmesinin ardından Milli Emlak Müdürlüğü’ne resmi yazı yazıldığı ve Üzülmez Gönül Alışır Sahası’nın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredileceği öğrenildi. 
Modern bir tesis olacak
15 yıldır atıl durumda olan ve belirli bölgelerde zemin çekmesi yaşanan Üzülmez Gönül Alışır Sahası suni çim yapılarak modern hale getirilecek. Yeni soyunma odaları ve yeni tribünleri ile müthiş bir görüntüye sahip olacak olan tesisler tekrar canlandırılacak Zonguldak’ın hizmetine sunulacak.
Emre Can Bayram