Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından Futbol İl Temsilcileri ve Başkanlar toplantısı düzenlendi. 
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 29-31 Ekim tarihleri arasında Antalya'da Futbol İl Temsilcileri ve Başkanlar toplantısı yapıldı. TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez başkanlığında yapılan toplantıya 73 ilin Futbol İl Temsilcisi 78 ilin ASKF Başkanı ve Amatör İşler Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Toplantıya Zonguldak futbolunu temsilen ASKF Başkanı Kemal Demir ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç’da katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Ali Düşmez, "Bir sezonda 120.000 civarında müsabakanın organizasyonunu yapan  Futbol İl Temsilcilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Yerel Liglerde oynanan 11 ayrı kategoride toplamda 17.000 takımın statüsünü hazırlamak, müsabaka programını yapmak, oynanan müsabakaların kayıtlarını tutmak gibi önemli sorumlulukları yerine getiriyorsunuz. Özellikle futbol altyapımız sizlere emanet.  11-12 yaşlarında futbola ilk başlayan çocuklarımızın sizin organizasyonlarınızla futbola başlıyor. Federasyon Başkanımız Sayın Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulumuzun her zaman yanınızda olduğunu bilin. Sizlere 2019-2020 Sezonunda başarılı çalışmalar diliyorum" diye konuştu.
Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir toplantıyı değerlendirerek “Antalya’da düzenlenen ASKF İl Başkanları ve TFF İl Temsilcileri toplantısına Futbol İl Temsilcimiz Metin Malkoç ile birlikte katıldı. 3 gün süren toplantı Türk futbolu ve Zonguldak futbolu adına çok yararlı geçtiğini söyleyebilirim. Her il kendi sorunlarını dile getirdi ve çözüm önerileri arandı.  Biz de Zonguldak futbolunu ve sorunlarını gündeme getirdik” diye konuştu.
Emre Can Bayram