AMATÖR LİGLER İÇİN TOPLANTI YAPILACAK 
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Liglerin başlama tarihini açıklamasının ardından gözler amatör liglere çevrildi. 
Tüm Dünya'yı etkisi altına alan ve Türkiye'de etkisi altına alan korona virüs nedeniyle bütün spor müsabakaları iptal edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig TFF 1.Lig, TFF 2.Lig, TFF 3.Lig ve Bölgesel Amatör Liglerin 12-13 ve 14 Haziran tarihleri arasında başlayacağını açıklamasının ardından gözler amatör liglere çevrildi. Başkan Özdemir, amatör kulüplerin müsabakaların başlaması için taleplerde bulunduğu ancak bu konuda ilerleyen günlerde bir karar vereceklerini söyledi. 
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, ''Şuanda ilk hedefimiz Süper Lig TFF 1.Lig, TFF 2.Lig, TFF 3.Lig ve Bölgesel Amatör Liglerin 12-13 ve 14 Haziran tarihleri arasında başlatmak. Amatör Liglerin başlaması yönünde de çok talep oldu. Onları da anlıyorum. Onlarla ilgili de önümüzde ki günlerde bir toplantı yapacağız. Durumu değerlendirip ona göre bir karar vermek istiyoruz. İnşallah hep birlikte bu korona virüsü atlatıp futbol dolu günlere tekrar döneceğiz''şeklinde konuştu.
Emre Can Bayram