AMED'İ YENECEK GÜÇTEYİZ 
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, geçtiğimiz hafta Manisa maçında oyuncuların yaptıkları forma protestosu ve hafta sonu deplasmanda oynayacakları Amed Sportif Faaliyetleri maçına değerlendirdi. 
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Kömürspor formkasının ve armasının kendileri için değerli olduğunu söyleyerek, Amed Sportif Faalieyetlerini yenecek güçte olduklarını söyledi. 
''Formamıza ve armamız bizim için değerli''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, forma ve armalarının kendileri için değerli olduklarını söyleyerek, ''Taraftarımıza teşekkür ediyoruz bizlerin her zaman yanında olduklar için. Forma ile yanlış anlaşılma olmuş. Formamız ve armamız bizim için değerli. Sezon başından buyana kadar olumsuzluklara rağmen armamız ve formamız için mücadele ediyoruz. Taraftarımıza da bunu anlattık''diye konuştu. 
''Amed'e puan almak için gidiyoruz''
Amed Sportif Faaliyetlerine puan almak için gittiklerini ifade eden  Afacan, ''Amed takımı güçli bir takım. Bir tek kendi sahalarında Sancaktepe maçını kaybetmişler. Zorlu bir deplasman. Ama takımımız Manisa F.K maçında gösterdiği karar duruşu mücadeleyi oynama isteğini ortaya koyduğunda tüm maçları kazanabilecek güçte. Amed'e puan yada puanlar için gidiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz''diye konuştu.
Emre Can Bayram