ANAHTARI BULUP AÇACAĞIZ 
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’un genç santrafor oyuncusu Mehmet Gürkan Öztürk, sezonun ilk devresini ve hafta sonu oynadıkları Afjet Afyonspor müsabakasını değerlendirdi. 
Zonguldak Kömürspor'un genç oyuncusu Mehmet Gürkan Öztürk, ilk yarıda şanssız goller yediklerini söyleyerek, ilk yarıda kapanan takımları açmakta zorlandıklarını ama ikinci yarıda anahtarı bularak açacaklarını söyledi. 
''Şanssız goller yiyoruz''
Zonguldak Kömürspor'un genç santrafor oyuncusu Mehmet Gürkan, şanssız goller yediklerini söyleyerek“Öncelikle Tarsus İdman Yurdu karşısında aldığımız mağlubiyetten dolayı herkesten özür diliyorum. Bize yakışmayan bir mağlubiyet aldık. Bunun telafisi için sahaya çıktık ama sanırım biz biraz teknik takımız. Böyle yağmurlu havalarda oynayamıyoruz. Adamlar 2 stoper oynattılar. Gol atıyoruz ardından çok şanssız goller yiyoruz. Ben net pozisyonu kaçırdım. Ama sonuçta yenilmedik.” dedi.
''İkinci yarıya seri başlamak istiyoruz''
İkinci yarıya seri yaparak başlamak istediklerini ifade eden Gürkan, “İkinci yarı seri yaparak başlamamız gerekiyor. Seyircilerimizden tek isteğimiz bizi desteklesinler, yalnız bırakmasınlar. Biz genç bir takımız. Bu formaya ve bu şehre layık olmaya çalışacağız. İkinci yarı elimizden gelen her şeyi yapacağız. Aramıza yeni katılan arkadaşlar olur. Play-offa katılacağımıza yürekten inanıyorum. Taraftarımızda bize inansın, güvensin.” 
''Zemin çok kötü''
Zonguldak Kömürspor'un genç oyuncusu Mehmet Gürkan Öztürk, zeminin kötü olduğunu belirterek, “Penaltıya hoca beni yazdı. Önemli olan takımın kazanmasıydı. Son 5-6 hafta çok üzüldük. Bunu hak etmedik.  Kimin attığı önemli değil, isterse Sinan abi atsın ama biz yeter ki kazanalım. Zemin sıkıntı ama şartlar bu. Bizim de buna göre transfer yapmamız lazım ve buna göre oynamamız lazım diye düşünüyorum.” dedi.
''Play off oynayacağımızı inanıyorum''
Play off oynayacaklarını inandıklarını ifade eden Öztürk, “Sezona çok iyi başladık aslında. Taki Samsunspor maçına kadar. Samsunspor maçında yapılan kritik hata ile çöküş dönemine girdik. Gümüşhanespor’a, Pendikspor’a karşı çok iyi oynadık. Ama şanssız goller yaşadık ve sakatlıklar oldu. Düşüş yaşandı. Cezalar üst üste geldi. Dar bir kadromuz var.  Tecrübeli değiliz maalesef ama ikinci yarı daha iyi olacağız. Biz play-off oynayacağız.  Oyun olarak düşüş yaşamadık ama skor olarak yaşandı. Kapanan takımı açmakta zorlanıyoruz. İkinci yarı için kampı çok iyi değerlendirip, anahtarı da bulup açacağız.” şeklinde konuştu.
Emre Can Bayram