Arda ve Chedjou minik taraftarı unutmadı
Galatasaray'ın eski oyuncuları ve Süper Lig ekibi Başakşehir'de forma giyen milli oyuncu Arda Turan ve Auerelien Chedjou, Galatasaray'lı koyu minik taraftarı Emir Kozoğluna doğum günü videosu çekerek gönderdi. 
Zonguldak'ta 17 yıldır esnaflık yapan Birol Kozoğlu(41) oğlu Emir Kozoğluna 13'üncü yaş gününde sürpriz bir doğum günü gerçekleştirdi. Birol Kozoğlu fanatik Galatasaray taraftarı oğlu Emir Kozoğlu için Galatasaray'ın eski oyuncusu ve Başakşehirde forma giyen Chedjou ile bağlantısı olan ve Afrikada yaşayan dayısının oğlu Tuncay Özsoy'la iletişime geçerek oğlu için Chedjou'dan bir video çekmesini istedi.
 Ardından Tuncay Özsoy, Chedjou ile konuşarak yeğeni Emir Kozoğlu için doğum günü videosu çekip atmasını istedi. Chedjou bu isteği kırmayarak takım arkadaşı milli oyuncu Arda Turan'la birlikte video çekerek Özsoy'a gönderdi. Tuncay Özsoy, Chedjou ve Arda Turan'ın çekmiş oldukları videoları Zonguldak'ta yaşayan Birol Kozoğluna gönderdi. Birol Kozoğlu almış olduğu  videoları oğlunun doğum gününde sosyal medya üzerinden  oğlu Emir Kozoğluna gönderdi.
 Fanatik Galatasaray taraftarı Emir Kozoğlu videolar karşısında şaşkınlığnı gizleyemeyerek mutlulukdan havalara uçtu. Öte yandan Birol Kozoğlu oğlunun videoları izlerken ki görüntülerini Chedjou'ya göndererek teşekkür etti. Chedjou ise Emir'in video izlerken ki görüntüsünü sosyal medyada hikayesinde paylaşarak , 'Adam' diye yazdı.Sürpriz doğum günü pastak kesiminin ardından sona erdi. 
Emir Kozoğlu; 'İlerde Arda Turan gibi yıldız bir futbolcu olmak istiyorum'
Galatasaray'lı koyu minik taraftar Emir Kozoğlu, ilerde Arda Turan gibi yıldız bir futbolcu olmak istediğini söyleyerek, ''Süpriz oldu benim için mutlu oldum. Arda ve Chedjounun bana böyle birşey yaptıkları için mutlu oldum. Babamın bana bunları yaptığı için mutlu oldum. Herkes bana sordu nasıl oldu bu diye. Bende onlara anlattım. İlerde bende Arda turan gibi futbolcu olmak istiyorum''diye konuştu.
Birol Kozoğlu, 'Oğlum için unutulmaz bir doğum günü oldu'
Birol Kozoğlu, oğlu için unutulmaz bir doğum günü olduğunu belirterek, ''Organizasyon Afrika bağlantısı ile gerçekleşti. Orada bizim dayıoğlu vardı. O Chedjo ile arkadaştı. Biz Chedjoudan bekliyorduk. Arda Turan sürpriz oldu. Chedjou Arda Turan'a söylemiş oda kırmamış. Sonrasında  planlama gelişti. Onlar videoları dayıoğluna attı dayıoğluda bana attı. Bende doğum günü olduğu gün Emir'e mesaj olarak attım. Oda mesajları okurken onun için unutamadığı bir doğum günü oldu.Ondan da korkuyorum artık hedef büyüdü. Şimdilik bu onun için yeterli diye düşünüyorum. Unutamayacağı bir doğum günü oldu. İlerde kısmet ne olur bilinmez.Bir çok kişi bunun photoshop olduğunu düşündü. Bunu yapan bilir. Ama yalandan yeri çocuğu mutlu etmeye gerek yok. Gerçekten ses getirdi. Sonrasındaki aşamada Emir'in videoları izlerken ki hikayesini Chedjouya gönderdik. Chedjou sonra attığım o videoyu sosyal medyada İnstagramda hikayesine koydu. Bu bizi baya mutlu etti''dedi.
Emre Can Bayram