AYAZ'A ÖNEMLİ GÖREV

Zonguldak'ta 11 yıldır yeşil sahalarda saha komserliği yapan Nihat Ayaz, Toplumsal Uyuşturucu İle Mücadele Eğitim Federasyonu İl Başkan Yardımcılığına seçildi.

**************

Zonguldak'ta 11 yıldır profesyonel ve amatör lig maçlarında saha komseri olarak görev yapan 44 yaşındaki Nihat Ayaz son dönemlerde uyuşturucu ile ilgili mücadelesinde sonrasında önemli bir göreve laik görüldü.

Ayaz, Toplumsal Uyuşturucu İle Mücadele Eğitim Federasyonu (TUMEF) İl Başkan Yardımcılığına seçildi.  Nihat Ayaz'ın bu önemli göreve seçilmesinin ardından spor camiasında büyük sevinç yaşandı.

Belediye Kültür Merkezinde tiyatro oyunculuğu da yapan Nihat  Ayaz, her projesinde toplumun uyuşturucuya karşı mücadelesini anlatan kısa filmler çekerek toplumu bilinçlendirmişti.

Spor adamı Nihat Ayaz, ''Zonguldak İl Başkan Yardımcığına atanmış bulunmaktayım.Uyuşturucu ile mücadelede toplumu bilinçlendirerek mücadele etmeyi ilke edinen Toplumsal Uyuşturucu İle Mücadele Eğitim Federasyonu (TUMEF) ailesine katıldım. Genel Başkanımız Cemal OLGUN Beye, Teşkilat Başkanımız Ersun YILDIZ Beye ve Zonguldak İl Başkanım Özcan Doruk Beye teşekkür ederim''dedi.

Emre Can Bayram