Zonguldaklı milli boksör Birol Aygün, Antalya'da yapılan Büyükler Balkan Şampiyonasında ay yıldızlı forma altında bronz madalya kazandı.


********

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 10-15 tarihleri arasında Antalya'da Büyükler  Balkan Şampiyonası yapıldı.

Zonguldak'tan ay yıldızlı forma altında ülkemizi temsilen milli boks antrenörü İshak Tiryaki yönetiminde milli boksör Birol Aygün katıldı.

Şampiyona da 81 kg ringe çıkan milli boksör Birol Aygün ay yıldızlı forma altında Sırbistan ve Makedonyalı rakiplerini yenerek Balkan üçüncüsü oldu.

Aygün, ay yıldızlı forma altında ülkemizi ve ilimizi iyi şekilde temsil ederek ilimize madalya ile dönmenin gururunu yaşadı.

Milli boksör Birol Aygün,"Antalya'da yapılan Büyük Balkan Şampiyonasında ay yıldızlı forma altında üçüncü olarak bronz madalya kazandım. İlimizi ve ülkemizi elimden gelen mücadeleyi göstererek en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bana destek veren Belediye Başkanımız Selim Alan, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Boks İl Temsilcisi Erdal Mustafa Bahar ve antrenörüm İshak Tiryaki'ye teşekkür ederim. İnşallah daha çok çalışarak iyi başarılaea imza atacağım"dedi.

Emre Can Bayram