BAKKA Proje Akademileri Başlıyor!

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), 2020 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluş temsilcilerine yönelik olarak ‘Proje Akademisi’ adı altında Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimleri düzenleyecek.

Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinde eş zamanlı olarak yapılacak eğitimlerle ilgili BAKKA'dan yapılan yazılı açıklamada; “Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), 2020 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında potansiyel başvuru sahiplerinin teklif çağrısı ile ilgili olarak istenilen format ve kalitede proje hazırlamalarının sağlanması ve Batı Karadeniz Bölgesi’nin proje hazırlama ve yürütme kapasitesinin arttırılması amaçlarıyla kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluş temsilcilerine yönelik olarak Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinde eş zamanlı olarak Proje Akademisi adı altında beşer günlük Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimleri düzenleyecektir.

Proje Akademilerinde, 2020 yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında TR81 Düzey 2 Bölgesine yönelik Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı ve Bartın İli Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı amaç ve önceliklerine uygun olarak proje döngüsü yönetimi, mantıksal çerçeve yaklaşımı, bütçe gibi proje hazırlama konularında yerel kapasiteyi geliştirmeye yönelik uygulamalı eğitimler gerçekleştirilecektir.

 EĞİTİM TAKVİMİ 

 

TARİH

YER

1. Proje Akademisi

11-15 Kasım 2019

09:30 – 16:30

Zonguldak BAKKA Konferans Salonu

Karabük İŞKUR Toplantı Salonu

Bartın Kriz Merkezi Toplantı Salonu (Bartın Valiliği)

2. Proje Akademisi

16-20 Aralık 2019

09:30 – 16:30

 

Zonguldak BAKKA Konferans Salonu

Karabük İŞKUR Toplantı Salonu

Bartın Kriz Merkezi Toplantı Salonu (Bartın Valiliği)

Eğitimlere başvurular online olarak alınmaktadır. Proje Akademisi katılımcı başvuruları için tıklayınız.

(Son Başvuru Tarihi 1. Proje Akademisi için 07.11.2019 Saat 18.00, 2. Proje Akademisi için 12.12.2019 Saat 18:00’dır.)
Online başvurusunu tamamlayan katılımcı adaylarının kurumlarından aldıkları görevlendirme yazılarını [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.
Tüm eğitimler 09:30 – 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Eğitim sonunda katılımcı belgesi verilecek olup, belgeyi almaya hak kazanmak için toplam eğitim saatinin en az %85’ine katılım zorunludur. Devam durumu ve sertifika almaya hak kazanan katılımcıların listesinin katılımcıların görev yaptıkları kurumlara iletilebileceği göz önünde bulundurulmalıdır.
Eğitimler ücretsizdir. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen bu eğitimlere öğle yemeği dâhil değildir.”  (Haber Merkezi)