Şubat ayı BAKKA Yönetim Kurulu Toplantısı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Toplantı Salonu’nda Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın başkanlığında yapıldı.
Toplantıya, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, Bartın İl Genel Meclis Başkanı Sn. Kenan Dursun, Karabük İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, Bartın TSO Başkanı Sn. Cihat ÇAkır, BAKKA Genel Sekreteri Sn. İbrahim Kuzu ile Ajans personeli katıldı.
BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Zonguldak Valisi Sn. Ali Kaban, toplantı öncesi yaptığı açıklamada “BAKKA Yönetim Kurulu’nun bir süredir birikmiş olan gündemi dolayısıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Kalkınma Ajanslarının kuruluş amaçlarına uygun olarak bölgemize en güzel bir şekilde hizmet edilmesi ve çalışma yapılması için ne gerekiyorsa yapmak üzere bir araya geldiğimiz bu toplantıların hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepinize hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.
Toplantı 2016 yılına dair öngörüler hakkında Yönetim Kurulu Üyelerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaları ve gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.