Türkiye’nin İkilemi:Orta Gelir ve Orta Demokrasi

Tuzakları Politika Belgesi’nin tanıtım toplantısına

BAKZİFED Ev Sahipliği Yapacak

BAKZİFED ev sahipliğinde;  Türk Girişim İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) tarafından 24 Haziran 2019 tarihinde Safranbolu’da Türkiye’nin İkilemi: Orta Gelir ve Orta Demokrasi Tuzakları Politika Belgesinin tanıtımı yapılacak.

Toplantı da “Kalkınma İçin Yapısal Reformlar” başlığı altında yargı, Hesap verirlik, temsilde adalet” konuları konuşulacak.

Safranbolu Bağlar Saray Otelde gerçekleşecek olan toplanın açılış konuşmasını Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Küpeli, TOSYÖV Safranbolu Karabük Bartın Çevresi Girişimci ve Sanayici İş adamları Destekleme Derneği Başkan Yardımcısı İsmail Külah ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse yapacak.

Ardından TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Daha İyi Yargı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Mehmet Gün kendi kaleme alıp yayınladığı “TÜRKİYE’NİN ORTA DEMOKRASİ SORUNLARI ve ÇÖZÜM YOLU-Yargı, Hesap verirlik, Temsilde Adalet” konulu kitabın özetinin sunumunu yapacak.

TÜRKONFED ve Daha İyi Yargı Derneği, geçtiğimiz yıl yayınlanan Türkiye’nin İkilemi: Orta Gelir ve Orta Demokrasi Tuzakları politika belgesinin tanıtımı amacıyla “Kalkınma İçin Yapısal Reformlar” başlıklı toplantılar dizisi devam ediyor. Bu toplantıların 40 Serisini BAKZİFED ev sahipliğinde Safranbolu Bağlar saray otelde gerçekleştirilecek.

TÜRKONFED’in   bu  toplantılarla amacının, Türkiye sınırları içerisinde faaliyet gösteren, ortak amaç, ilke ve hedefleri benimseyen, bölgesel ve sektörel sanayici ve iş insanları dernekleri federasyonlarının ortak sesi olarak bölgesel, sektörel ve ulusal ekonomi politikalarının oluşturulmasına katkıda bulunmak; bölgesel ve sektörel kalkınma vizyonları geliştirerek uluslararası entegrasyona ve rekabet gücünün artırılmasına yardımcı olmak; projeler geliştirmek; iş dünyasını ilgilendiren sorunları ve çözüm önerilerini kamuoyuna, yetkili kurumlara duyurmak amacıyla, üyeleri arasında güç birliği sağlayarak ortak çalışma zemini oluşturmaktır olduğu kaydedildi.

Program katılımcılarla toplu fotoğraf çekiminin ardından, akşam yemeği ile sona erecek.

(Haber merkezi)