BARAJ MAÇININ GÜNÜ VE SAATİ BELLİ OLDU
Devrek Belediyespor ile Gelikspor arasında oynanacak olan baraj maçının maç günü ve saati belli oldu... İki takım 5 Mayıs Pazar günü saat 15:00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda kozlarını paylaşacak. 
Süper Amatör Lig şampiyonu Gelikspor ile Bölgesel Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor arasında oynanacak olan braj maçının teknik toplantısı bugün Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonu'nda yapıldı.
Toplantıya, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gelikspor Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz, Devrek Kulüp Başkanı Mustafa Saraç ve Çevik Kuvette bağlı polis ekipleri katıldı.
Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonucunda Gelikspor ile Devrek Belediyespor arasında oynanacak olan baraj maçının 5 Mayıs Pazar günü saat 15:00'da  Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanmasına karar verildi.
Öte yandan tribün paylaşımının ise kapalı tribünler Devrek Belediyespor'un açık tribünlerin ise Gelikspor olarak kararlaştırıldı.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, iki takımında kardeş kulüp olduğunu vurgulayarak, ''Burada iki kardeş takımın baraj maçı için toplandık. Görüyorum ki iki takımda birlik beraberlik mesajları veriyor. Bu da bizi mutlu etti. 5 Mayıs Pazar günü oynanacak olan baraj maçında iki takımıda başarılar diliyorum. İnşallah fair play çervesinde oynanacak olan baraj maçı futbolseverlere güzel bir maç izletttirecek. Bizlerde şimdiden baraj maçını kazanan takımı tebrik ediyoruz. İyi olan futbol şansı olan maçı kazanacak. İki kardeş takımında bizlere güzel bir maç izlettireceğinden eminim''dedi. 
Emre Can Bayram