BASİT HATALARDAN GOL YEDİK 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Konya maçında öne geçmelerine rağmen basit hatalardan gol yediklerini söyleyerek, Gümüşhane maçında güzel oyunu sahaya yansıttıkları takdirde 3 puanın kendilerinin olacağını söyledi. Başkan Caner, seyircisi olmayan Konya'nın sahasının reklam dolu olduğunu ve ancak bir şehir takımının sahasında reklam olmamasının Zonguldak'ın ayıbının olduğunu ifade etti. 
''Öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık''
Zonguldak Kömürspor Kulp Başkanı Süleyman Caner, öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadıklarını söyleyerek, ''Konyaspor maçına galibiyet parolasıyla gittik. Taraftarımızda Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetiminin sayesinde geldi. Maça galibiyet için çıkmamıza rağmen golü ve 1-0 bulduk ama yapılan basit hatalarla berabere kaldık. Son dokunuşları yapmak çok önemli. Malesef yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik durum çok farklı olacaktı. Ama olmadı gerçekleşmedi''diye konuştu. 
''Konya maçındaki hataları Gümüşhane maçında yapmayacağız''
Takımın Konya maçında yaptığı hataları Gümüşhane maçında yapmayacağını ifade eden Başkan Caner, ''Önümüzde Gümüşhanespor maçı var. Takımın Gümüşhane maçında aynı hataları yapmayarak güzel futbolunu ortaya koymasını bekliyorum. Teknik direktörümüzle görüştüm. Futbolcularımızda bunun bilincinde olacaklardır. Nasıl o güzel oyunu Gümüşhane maçında sahaya yansıtırlarsa 3 puanı almak elde bile değil.''
''Eksik olan bölgelere takviyeler yapacağız''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, devre arasında eksik olan bölgelere takviyeler yapacaklarını belirterek, ''Şuanda play off mücadelesi veriyoruz. Elimizdeki imkanlar belli. Devre arası inşallah eksik olan yerlere takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Bunları yapınca da daha güzel bir Zonguldak Kömürspor ortaya çıkacak. Taraftarımız her zaman yanımızda. Var olan imkanları sokağa atmış gibi bir durum yok. Biz olmayan imkanlarla birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Çocuklar ellerinden geleni yapıyor. Bazen yorgun oluyorlar. Bunun telafisi mümkün iyi konstra olacaklar. Taraftarımızda yine aynı şekilde yine takımlarını desteleyecekler''şeklinde konuştu. 
''Antrenman ve Stadyum konusu için Bakanlıktan randevu alacağız''
Antrenman sahası ve Stadyum konusunda Spor Bakanlığından randevu alacaklarını ifade eden Caner, ''Bakanlıktan haber bekliyoruz. Ak Parti İl Başkanımız İlçe Başkanımız Milletvekillerimiz ve Emniyet Müdürümüz el ele vererek birşeyler yapmaya çalışıyoruz. İlerleyen zamanlar Bakanlıktan bir randevu alacağız. Saha konusunda zerzenişlerim devam ediyor. Biz göreve geldiğimizden beri Spor Bakanlığımızdan söz aldık ama hiç birşey olmadı. Antrenman sahası bile yok. Antrenmanımızı Çaycuma da yapmaya çalışıyoruz o şekilde çocuklar yoruluyor. Sağolsun Çaycumaya gittiğimizde Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı yardımcı oluyor.Kalmaya kalksan Zonguldak Kömürspor'un öyle bütçesi yok''dedi. 
''Burada bir otel para vermeden bizi kabul etmedi''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ''Maç öncesi Zonguldak'ta kampa giriyoruz. Burada bir Otel para vermeden bizi otele almıyor. Alınan para da bir indirim yok. Dışarıdan gelen adamla bize aynı parayı söylüyorlar. Birde bu para kasalarına girmeden bizi almıyorlar. Rezervasyon bile almıyorlar. Biz Türkiye'nin her yeride otellerde kalıyoruz. Lüften Zonguldak Kömürspor konusunda duyarlı olalım''diye konuştu. 
''Kömürspor'a reklam vermeyen Zonguldak düşmanı''
Zonguldak Kömürspor'a reklam vermeyenlerin Zonguldak dşmanı olduğunu ifade eden Başkan Caner, ''Konya maçında adamların seyircisi yok. Sahaları reklam dolu. Zonguldak Kömürspor'un sahasında reklam yok. Bu ayıbı kime yüklemek gerek. Ben mi ayıplıyım burada. Eğer bu kent büyük saniyicilerin esnafın olduğu bulunduğu otellerin marketlerin dolup taştığı arkadaşlara sesleniyorum. Zonguldak'ın tek profesyonel ekibine reklam vermek istemiyorlarsa Zonguldak'ı sevdiklerinden şüphe ediyorum. Zonguldakspor'a eğer reklam verme gereği duymuyorlarsa yazık''diye konuştu.
Emre Can Bayram