Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Zonguldak Kömürspor'un takım otobüsü olmayışı ile ilgili yapılan haberlere sosyal medya adresi twiter ve facebook üzerinden açıklık getirdi.

Başkan Alan, takım otobüsü sorununu çözmek için girişimlerde bulunduğu olduğunu söyleyerek, kendisinin şehirden dışından geldiğinde tekrar bu sorunu yöneticilerle görüşerek biran önce takıma bir otobüs kazandıracaklarının altını çizdi.

İşte Başkan Alan'ın o paylaşımı;

"Herkesin söyleyeceği birşeyler vardır elbet.Taraflı tarafsız birçok hemşerim araba ilgili haberleri bana iletti.Şehir dışında olduğum için yanınızda olamadım. Süleyman başkan ve yöneticilerimizle bu konuyu görüşüp  bu sorunu en kısa da çözeceğimi iletmiştim.Buradan bu önemli galibiyeti bizlere hediye eden başta futbolcularımız teknik heyetimiz ve kulübe de yıllarca sevinip beraber üzüldüğümüz emekçi kardeşlerimiz olmak üzere büyük Zonguldak Kömürspor taraftarına söz veriyorum. Hem belediye başkanı hem de sizlerle birlikte Zonguldak sevdalısı olan kardeşiniz olarak en kısa sürede işçi milli takımımız için madencinin torunları için gerekilen yapılacaktır.Selam olsun yüreği büyük Zonguldak Kömürspor sevdası ile çarpanlara."
Emre Can Bayram