BAŞKAN BOZKURT'TAN YAZ OKULUNA ZİYARET
Devrek Belediyespor'un yaz futbolu antrenmanları devam ediyor. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, yaz okulunu izyaret ederek miniklere antrenman tişörtü hediye etti.

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Devrek Belediyespor Türk futboluna ve A takıma oyuncu kazandırmak amacıyla Devrek İlçe Stadyumunda yaz okulu açtı. Yaz okulunda eğitim gören miniklerle hemk futbolun temel eğitimlerini alıyor hemde yetenekli olan oyuncular Devrek Belediyespor altyapısına kazandırılıyor. Yaz okuluna sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. 
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Belediyespor yaz okulunu ziyaret ederek altyapı antrenörleri ve miniklerle bira araya geldi. Bozkurt'un yaz okulu ziyaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş da yer aldı. Miniklerin yoğun sevgi seliyle karşılaşan Başkan Bozkurt, miniklerle teker teker ilgilenerek onlara antrenman tişörtü hediye etti. Ardından Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, teknik heyet ve oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Emre Can Bayram