Devrek Belediye Başkanı Çetin BOZKURT, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

Babalarımızın hayatımızın merkezinde ve yerleri hiçbir zaman doldurulamayacağını ifade eden Devrek Belediye Başkanı Çetin BOZKURT, “Babalar, çocuklarından sevgi ve şefkatini esirgemeyen, ailenin koruyucusu, zorluklar karşısında ailesini ve çocuklarına siper olan hayatımızın en önemli varlıklarıdır.

Hayatımızın her alanında varlıklarıyla bizleri güçlendiren babalarımızı her koşulda bizlerin yanında olmuş aile içerisinde üstlendikleri görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler.

Anne, baba ve çocuklardan oluşan ailede babanın rolü anne kadar önemli. Çocukların sağlam kişiliklerinin oluşmasından, sosyalleşmesine ve hayata daha güvenle bakabilmesinde baba unsurunun rolü çok büyüktür.

Bizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için gece gündüz çalışan türlü fedakarlıklarda bulunan babalarımıza olan sevgi ve saygımızı yılı  bir günü değil her gün göstermeliyiz.

 Doğumdan ölüme kadar hayatlarımızın her anında varlıklarından güç aldığımız, bizlere yaşamın güzelliklerini öğreten tüm babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum. 

BOZKURT ÖĞRENCİLERE DE BAŞARILAR DİLEDİ

İlçemizdeki okullarda 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan sınav için Devrek Belediye Başkanı Çetin BOZKURT açıklamada bulundu.

Sınav sürecinde halkımızdan sessiz olması konusunda ricada bulunan Başkan BOZKURT;

“20 Haziran Cumartesi günü ilçemizdeki okullarda Liselere Giriş Sınavı(LGS) yapılacağından sınav süresini kapsayan 9.30 ila 12.50 saatlerinde halkımızın gürültü ve ses yapmamalarını rica ediyoruz.

Gençlerin gelecek hedeflerini belirlemelerinde önemli adımlardan biri olan Liselere Giriş Sınavı(LGS)’na tam konsantre şekilde girmeleri gerekmektedir.

Sınava girecek öğrenciler ve aileleri, bu süreçte çok büyük fedakârlıklarda bulundular. Sınava giren öğrencilerimizin sınav sorularına tam konsantre olabilmeleri için, sessiz bir ortamda bulunmaları gerekmekte. Sınav salonlarının dışından gelebilecek gürültü, öğrencilerimizin konsantrasyonunu bozacak ve dikkatlerini dağıtacaktır. Bu nedenle sınav yapılan yerlerin yakınlarında hiçbir şekilde gürültü ve ses çıkaracak faaliyette bulunulmaması çok önemli. Çevrede oluşabilecek inşaat sesi, korna sesi iş makinesi sesi gibi gürültü kirliliğine neden olacak faaliyetlerin bu süre içerisinde durdurulması gerekmektedir.

Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz için, anlayış gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyor, sınava girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.(Haber MERKEZİ)