BAŞKAN CANER'DEN ŞOK AÇIKLAMA. SARIYER MAÇI!
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu ve alternatif saha olarak gösterilen Devrek İlçe Stadyumu Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından yeniden inceleme yapılmıştı. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yapılan incelemelerin ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Caner, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılacak birşey olmadığından dolayı Sarıyerspor maçından itibaren Devrek Sahasında kalan maçlarını oynayacaklarınu açıkladı.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ''Burada oynayalım dediğimiz için sahamız şok bakıma girdi. Sağolsun İl Müdürümüz bütün imkanları seferber etti. Türkiye Futbol Federasyondan incelemeye gelen arkadaşlarımız ne emrettiyse ne alınması gerekiyorsa aldılar. Antrenman sahası olmadığından bakımdan iyi sonuç alamadık. İyi sonuç alamadığımızdan geçen maçta gördünüğz saha çok kötü. Çocuklar topa vurmak istiyorlar vuramıyorlar. Alternatif olarak aklımıza gelen saha Devrek Sahası. Devrek için dileçe vermiştik. Prosedörleri var onları tamamlıyoruz. Büyük bir ihtimalle yetişir Sarıyer maçını Devrek'de oynayacağız. Bizim Ankara veya başka bir yerde oynama şansımız yok''dedi.
Emre Can Bayram