Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından U-14 Liginde şampiyon olan minik elmaslara şampiyonluk yemeği düzenlendi.


TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor’un altyapı takımı, U-14 Liginde şampiyon olarak ilimizi Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştı.


Şampiyona öncesinde minik elmaslara Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’den büyük bir jest geldi. Başkan Caner şampiyona öncesinde Kilise Yaman restorantta şampiyonluk yemeği düzenledi.


Yemeğe, Zonguldak Kömürspor altyapı antrenörleri Muhammet Şafak, Metin Aydın ve futbolcular katıldı. 


Zonguldak Kömürspor altyapı Antrenörü Muhammet Şafak,”Başkanımız Süleyman Caner’e buradan teşekkür ediyoruz. Oyuncularımızı ve teknik heyet olarak bizleri yanlız bırakmadı. Bu büyük başarıda onun emekleri unutulmaz. Şampiyona öncesinde hem oyunculara hem bizlere moral oldu. Hedef her zaman üst seviye. İnşallah bu büyük camiaya ve taraftara Türkiye Şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Bizlere inananları mahçup etmek istemiyoruz. Bizlere desteği esirgemeyen herkese çöm teşekkür ediyoruz”dedi.


Emre Can Bayram