BAŞKAN CESUR DOSTLUK ÇERCEVESİNDE YOLLARIMIZI AYIRDIK
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur, teknik direktör Gökhan Konmuş'la dostluk çercevesinde yollarını ayırdıklarını söyledi. 
************
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur, basın toplantısı düzenleyerek, teknik direktör Gökhan Konmuş'la yollarını ayırdıklarını açıkladı. Başkan Cesur hoca arayışları içerisinde oldukları ve en kısa zamanda yeni hocayla anlaşarak hedefledikleri şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi. 
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur, yeni hoca arayışları içerisinde olduklarını söyleyerek, ''Gökhan hocamızın istifası nedeniyle yönetim kurulu olarak toplandık. İstifasını kabul ettik. Hocamızla 1,5 sezondur beraber çalışıyoruz. Allah bu saatten sonra hocamızın yolunu açık etsin. Bizimde hocamızda hakkımız varsa helali hoş olsun. Hocamızda bizlere hakkını helal etti. Artık önümüzdeki ikinci yarıya bakacağız. Daha şuanda yeni hocayla anlaşmış değiliz. Araştırıyoruz. En kısa zamanda yeni hocamızla anlaşarak yolumuza devam edeceğiz. Hedef şampiyonluk. Eksik noktalara yeni gelen hocayla birlikte transfer yapacağız. 2 3 noktaya takviye düşünüyoruz. Hedef şampiyonluk. Lider Kilimli'nin 1 puan gerisindeyiz''diye konuştu.
Emre Can Bayram