BAŞKAN DEMİR'DEN EVDE KAL ÇAĞRISI
Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, 'Evde kal, Sosyal mesafeyi koru, Hijyene dikkat et ,HayatEveSığar'diyerek üyelere evde kal çağırısında bulundu. 
***********
Türkiye'de etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs nedeniyle Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca herkesin evde kalması yönünde çağrıda bulunmuş. Koca'nın evde kal çağrısına bir destekde Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir'den geldi. Başkan Demir, sosyal medya ve whatsap üzerinden üyelere evde kalmaları yönünde uyarılarda bulundu.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, ''Devletimiz tüm kurumlarıyla görevinin başında, zaman mefhumu gözetmeksizin Milletinin hizmetinde. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Yeter ki kurallara, yönlendirmelere uyalım ve mutlaka evlerimizde kalmaya devam edelim.Evde Kal Kampanyasına destek için bizlerde 81 ilde ASKF’lerimize üye tüm amatör spor kulüplerimize, sporcularımıza ve ailelerine sosyal medya olmak üzere sms ve diğer haberleşme araçları ile bu çağrıyı yapalım.Evde kal, Sosyal mesafeyi koru, Hijyene dikkat et ,HayatEveSığar, EvdeKalTürkiye''dedi. 
Emre Can Bayram