BAŞKAN KAYA GAZETECİLERİ UNUTMADI 
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)Şube Başkanı Ümit Kaya, sahada zor şartlar altında görev yapan spor muhabirlerini unutmayarak onlara maske dağıttı. 
*************
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)Şube Başkanı Ümit Kaya korona virüs nedeniyle evlerinden çıkamayan hakem ve gözlemcilere maske dağıtıcaklarını açıklamıştı. Kaya, hakem ve gözlemcilerin evlerine tek tek giderek maskeleri dağıtmaya başladı. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)Şube Başkanı Ümit Kaya, zor şartlarda çalışan spor muhabirlerini unutmadı. Başkan Kaya, Halkın Sesi Gazetesi Spor Muhabirimiz Emre Can Bayram'ı da ziyaret ederek maskesini verdi.
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)Şube Başkanı Ümit Kaya, ''Korona virüs nedeniyle evlerinde çıkamayan hakem ve gözlemci arkadaşlara maskelerini kapılarına kadar getiriyoruz. Önemli olan onların sağlıkları. Bizlerde onlarca için sahalardayız. Spor muhabiri arkadaşlarımızı da unutmadık. Zor şartlar altında görev yapan arkadaşlarımıza maskelerini ulaştırdık. Dağıtmaya devam edeceğiz. Her zaman yanımızda olduklarını için onlara da teşekkür ediyoruz''dedi.