BAŞKAN TOSUN'DAN BAKAN VE ZEMİN AÇIKLAMASI

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Gençlik Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasaoğlu'nun Zonguldak ziyareti ve Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Gençlik Spor Bakanın ziyaret tarihinin daha belli olmadığını söyleyerek, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zemini ile ilgili devre arası müdahale yapılacağını söyledi. 

''Bakanımızın geliş tarihi belli değil''
Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, ''Gençlik Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu ziyaret ederek, Kömürspor'un içinde bulunduğu sıkıntıları anlatarak destek istemiştik. Bakanımız'da Zonguldak'a gelerek incelemelerde bulanacakları söylediler. Şuan için bakanımızı  Zonguldak'a geliş tarihi belli değil. Ama sanırım en kısa sürede Zonguldak'a gelerek bizleri ziyaret edip incelemeler yapacaklar''dedi. 

''Devre arası sahaya müdahale edilecek''
Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zeminine de değinen Başkan Tosun, ''Zeminle ilgili sıkıntıları biliyoruz. Antrenman ve maçlar oynandığı için müdahale edilemiyor. Bununla ilgili sıkıntıları Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e görüşmeler yaptık. O da devre arası saha ile ilgili girişimleri yapacak. Bizlerde Zonguldak Kömürspor için elimizden geleni yapacağız''diye konuştu.
Emre Can Bayram