Çaycuma Belediyesi, renkli simaları ağırlamaya devam ediyor. 


Babası Çaycumalı olan reklam ve sinema filmi oyuncusu, Arzu Neuwirth, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya yaptığı ziyarette, “Çaycuma’yı Avrupa sokaklarına benzetmişsiniz, Avrupa’ya geldim zannettim” dedi.

 
Oyuncu Arzu Neuwirth, teyzesi Birsen Gürsoy ile birlikte Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı makamında ziyaret etti. Tatilini geçirmek üzere Türkiye’de bulunan oyuncu Arzu Neuwirth, Başkan Kantarcı ile bir süre görüştü. Babasının Çaycumalı, annesinin Trabzonlu, kendisinin Almanya doğumlu olduğunu söyleyen Neuwirth Almanya’da düzenlenen ‘Miss Deutschland”  güzellik yarışmasında 3. olduktan sonra Avusturyalı bir pilotla evlenerek Dubai’ye yerleşti.  Daha sonra oyunculuk üzerine özel okullarda eğitim alan Neuwirth, Dubai’de çekilen Hollywood filmi ‘Star Trek Beyond’ ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde çekilen ‘A tale Of Shadows’ adlı korku filmi ile Almanya’da çekilen “Tercih” adlı filmde Cem Davran’la birlikte başrol oynadı.

 

AVRUPA’YA GELDİM ZANNETTİM

100’e yakın reklamda da rol alarak ün kazanan sanatçı, Çaycuma’daki çalışmaları sosyal paylaşım sitesi ve yakınlarından takip ettiğini belirti. Neuwirth, “Çaycuma’yı sil baştan yaratmışsınız. Çaycuma’yı Avrupa sokaklarına benzetmişsiniz, Avrupa’ya geldim zannettim” diyerek yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kantarcı ise, tanışmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, genç sanatçıya başarılar diledi. Başkan Kantarcı, “Arzu hanım ülkemizi ve Çaycuma’mızı yurt dışında başarıyla temsil ediyor. Yurt dışında Çaycuma’mızın bir elçisi. Kendisiyle gurur duydum” dedi.(Haber merkezi)