Baştarla muhtar adayı Mehmet Özçıkrıkcı;
''Baştarlayı yaşınabilir hale getireceğim''

Baştarla'nın sevilen esaflarından Mehmet Özçıkrıkçı, mahallesine hizmet etmek ve yapacağı projelerle Zonguldak'ın önemli mahalleleri arasına getirmek için muhtar adayı olduğunu söyledi. Genç ve dinamik kişiliği ile tanınan Özçıkrıkcı, kapı kapı dolaşarak 31 Mart tarihinden yapılacak olan yerel seçimlerde mahalle halkının oylarına talip olduğunu belirtti. 

Baştarla muhtar adayı Mehmet Özçıkrıkcı, mahallesinin çehresini değiştirecek bir çok projesi olduğunu söyleyerek, muhtar olduğu günden itibaren  belediye ve kamu kurumlarıyla birlikte kordinasyon sağlayarak mahallenin sorunlarını çözmek için kolları sıvayacağını söyledi. 

''Mahallemizin sorunlarına yakından hakimim''

Baştarla Muhtar adayı Mehmet Özçıkrıkcı, mahallenin sorunlarına hakim olduğunu söyleyerek, ''1973 Zonguldak doğumluyum. 40 senedir Rat mahallesinde yaşamaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 25 senedir ticaret hayatının içinde olup 13 yıldır Rat servis işletmeciliğinin içindeyim. Mahallemizin sorunlarını yakından biliyorum. Özellikle, Yol, su, sosyal tesisler ve çöplerin toplanması konusunda sıkıntılarımız var. Bunları muhtar olduğum günden itibaren çözmek için ekibimle birlikte harekete geçeceğim. Gece gündüz demeden mahallemize hizmet edeceğim. Yeterki mahalle halkımız bana güvensin ve gerekeni yapsın''dedi. 

''Yapacağım projelerle mahallemizi yaşanılabilir hale getireceğiz''

Yapacağını projelerle baştarla mahallesini yaşanılabilir hale getireceğini ifade eden Özçıkrıkçı, ''Muhtar olduğum günden itibaren binamız her gün açık olacak. Herkes gelip sorunlarını rahatça söyleyebilecek. Kimse kapıdan dönmeyecek. Parkve bahçe projelerimiz var. Ailelerin ve gençlerin rahatlıkla oturabileceği yerler olcak. Belediye otobüs duraklarının yenilenecek. Üniversite öğrencilerine dönüşümlü burs planlıyoruz. Ayda 1 kez mahallemizde toplantı düzenleyerek sorunları yerinde dinleyeceğiz. Sosyal ve kültürel alanlarda etkinlikler için bir dernek kurmayı planlıyoruz. En önemlisi de gençleri, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için onları spora yönlendireceğiz. Bir futbol kulübü kurarak gençlerimizi spora yönlendireceğiz. Bizler sorunlarını biliyoruz. Bunların çözümü için geliyoruz''diye konuştu

''Baştarla halkı artık bir değişim istiyor''

Baştarla muhar adayı Mehmet Özçıkrıkcı,belediye başkanı ve kurumlarla birlikte kordinasyonlu bir şekilde çalışacaklarını söyleyerek, ''31 Mart seçimlerinden sonra yeni seçilecek olan belediye başkanı birlikte mahallemiz için uyum içerisinde çalışacağım . Özellikle Valilik ve diğer kurumlarla birlikte kordinasyon sağlayarak mahallemizin sorunlarını çözmek için hep birlikte çözüm arayacağız. Baştarla mahalle halkıyla yaptığım görüşmelerde artık bir değişim olması yönünde. Bana aday olduğumdan beri olumlu tepkiler veriyorlar. Bende mutlu oluyorum. Bende onları mahçup etmemek için gezmedik kapı tokalaşmadık el bırakmıyorum. İnşallah hep birlikte mahallemizin sorunlarını çözerek yaşanılabilir hale getireceğiz''şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM