Liman arkasında hareketli saatler! Liman arkasında hareketli saatler!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Arife günü ve Ramazan Bayramı’nda ülkemizin büyük bölümünün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların yurt genelinde azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
Yağışların kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı bildirildi.
Arife günü (20 Nisan 2023 Perşembe): Bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Bayramın 1. günü (21 Nisan 2023 Cuma): Bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Bayramın 2. günü (22 Nisan 2023 Cumartesi): Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, (Zonguldak, Bartın ve Düzce’nin kıyı kesimleri hariç) yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Bayramın 3. günü (23 Nisan 2023 Pazar): Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Bolu, Karabük, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.