Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, yasaları hiçe sayarak sahil bandında büfe, restoran, çay bahçesi dağıtıyor… Cumhuriyet Savcıları seyrediyor…

Bektaş’tan beter çıktı!

Önceki dönem Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın belediyeye ait birçok yeri AKP’li yöneticilere vermesi kamuoyunda sert eleştirilere neden olmuştu. Bektaş’tan sonra Kozlu Belediye Başkanlığı’na oturan AKP’li Ertan Şahin, Ali Bektaş’tan beter çıktı. Yeşil alanları müteahhitlere peşkeş çeken, Kozlu sahilinde projede olamayışına karşın çay bahçesi, büfe, restoran dağıtan Ertan Bektaş kendisini eleştiren gazetecileri ise duymazdan geliyor. Kozlu sahilinde birçok tesisin yıkım kararı olmasına karşın yeni ihlallere imza atan Ertan Şahin, yerel seçimlerde kendisini destekleyenlere yeni mekanlar yaratıyor.

HALKIN SESİ SORUYOR…

Kozlu Sahili’nde bulunan mesire yerinde MODA Kafe’nin sağında yeni bir restoran, solundaki gezi yolunda yeni bir büfe, hayvan figürlerinin bulunduğu yere çay bahçesi veren Ertan Şahin bu tesisler için ihale yaptı mı? Yaptıysa hangi gazetede yayınlandı? Soley Kafe’nin bulunduğu yerde yapılan ahşap restoranın 700 bin lira karşılığı başka bir kişiye satıldığı doğru mu? Kozlu Belediyesi’ne ait bir tesisin kiracısı üçüncü şahıslara satış yapabilir mi? Ertan Şahin’in seçimlerde kendisine destek verenlere dağıtacağı başka tesisler var mı? Bu mekanlara hangi kriterlere göre ruhsat verilecek, su ve elektrik abonelikleri nasıl verilecek? Belediyenin dağıttığı ihaleler nedeniyle kurşunların havada uçuştuğu Kozlu’da daha kaç kişinin canı yanacak? Cumhuriyet Savcıları, halka ait yerleri ihalesiz dağıtan Kozlu Belediyesi hakkında yasal işlem yapabilecek mi?