BEN DEĞİL BİZ VARIZ 

49 yaşındaki Fevzi Kaya, Yayla Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı. Kaya yapacağı projelerle Yayla mahalllesinin çehresini değiştirerek yaşanılabilir hale getireceklerinin sözünü verdi.

Yayla Mahallesi Muhtar Adayı Fevzi Kaya, Mahallenin sorunlarını yakındanbilgiğini söyleyerek, ben değil biz mantığıyla sorunları birlik beraberlik içerisinde çözeceklerinin altınızı çizdi. 

''Mahalemizin sorunlarını yakından biliyorum''

Mahallenin sorunlarını yakından bilgiğini ifade eden Kaya, ''1970 Zonguldak doğumluyum. Evli ve bir çocuk babasıyım. TTK misafirhanesinde çalışmaktayım. Yayla Mahallesi Konak sokakta yaşamaktayım. Buranın sorunlarını yakından bilekteyim. Ben sizlerden biriyim. Mahallemize hizmet getirebilmek ve çalışmak için adaylığımı koydum. Birlik ve beraberlik içerisinde mahallemizin sorunlarını çözeceğim. Ben yok biz varız diyerek bu yola baş koydum. Bir oyla çok şeyin değişeceğini hep beraber göreceğiz''diye konuştu.

''Yayla mahallesi için bir çok güzel projelerim var''

Yayla Mahallesi Muhtar Adayı Fevzi Kaya, Yayla için bir çok güzel projeye imza atacağını söyleyerek, ''Mahallemiz için bir çok güzel projelerim var. Öncelikle sorunların bizzat bana ulaşması için muhtarlık bürosu açmayı hedefliyorum. Ardından da mahallemiz için Sağlık ocağı binası, taksi durağı, Fener şehitlik parkının yeniden dizayn edilmesi, yolların ve kaldırıların bakımı, geri dönüş projesi kapsaında yeniden düzenlemeler, ana ve ara sokakların temizlenmesi, yeşil alan projesi kapsamında yeşillendirmeler gibi projelerimiz var. İnşallah sizlerin desteği ile mahallemizi daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek istiyorum. Muhtar olduğum süre zarfından itibaren projelerimi hayata geçirmeye başlayacağım''dedi. 

Emre Can BAYRAM