FUTSALIN KALBİ BEÜ'DE ATIYOR
Üniversiteler arası Futsal 2.Lig müsabakaları Bülent Ecevit Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Farabi Kampüs Spor Salonu'nda devam ediyor... 5 Erkek ve 4 Kız takımının mücadele ettiği karşılaşmalarda gruplarını birinci olarak tamamlayan takımlar bir üst lige terfi edecek.
Türkiye Futbol Federasyonu Üniversiteler arası salon futbolu 2.Lig müsabakaları Zonguldak'ın ev sahipliği ile Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüs Spor Salonu'nda devam ediyor. Müsabakalara, Erkeklerde Ordu Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 
ve Kızlarda ise Gazi Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Ordu Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olmak üzere 9 takım yer alıyor. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi hem kız ve hem erkeklerde ilimizi temsil ediyor. 
 Bir birinden zorlu karşılşamaların sahne olduğu 2.Lig müsabakalarında takımlar bir üst lige terfi edilmenin mücadelesi veriyor. Lig usulüne göre oynanan karşılaşmalar sonucunda gruplarını birinci olarak tamamlayan takımlar bir üst lige yükselecek. Karşılaşmaların sonunda ise dereceye giren takımlara kupa verilecek.
Erkekler nağ mağlup
Erkeklerde şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Bülent Ecevit Üniversitesi ilk gün Ordu Ünivertesi ile karşılaştı. Temsilcimiz Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi rakibi Ordu Üniversitesini 11-2 gibi farklı yenerek müsabakalara galibiyetle başladı. Bülent Ecevit Ünivertesi ikinci gün ise Gebze Teknik Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Bülent Ecevit Üniversitesi rakibi Gebze Teknik Üniversitesini 14-0 gibi farklı bir skorla yenerek ikinci galibiyetini almanın mutluluğunu yaşadı. Bülent Ecevit Üniversitesi yarın 14:30'da Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile karşılaşacak. 
Kızlardan kötü başlangıç
Kızlarda ise Bülent Ecevit Üniversitesi, ilk gün Gazi Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Bülent Ecevit Üniversitesi, Gazi Üniversitesine 8-2 farklı bir skorla mağlup oldu. Müsabakaların ikinci günü bay geçilirken Bülent Ecevit Üniversitesi bayan takımı yarın 16:30'da Ordu Üniveresitesi ile karşılaşacak.
Gümüş ve Demir karşılaşmaları  takip ediyor
Bülent Ecevit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Yüksel Okulu Müdürü ve Üniversiteler arası Futsal İl Temsilcisi Mustafa Gümüş ve Hakem Atama Sorumlusu Erol Demir'de karşılaşmaları yakından takip ediyor.
Emre Can BAYRAM