Zonguldak İli Kalkınma Ve Yardımlaşma Derneği

Yardımlaşma Seferberliği Başlattı

Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere hayırseverlere yardımda bulunma çağrısı yaptı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Necati Başar, "Ramazan ayı sebebiyle ihtiyaç sahibi ailelerimiz için yardım seferberliği başlattık. Maddi durumu iyi olan işadamlarımız ve esnaflarımız başta olmak üzere ilimizdeki hayırseverlerden mağdur aileler için yardımda bulunma çağrısı yapıyoruz. Toplanan yardımlar en kısa sürede ihtiyaç sahibi ailelere verilecektir. Hemşerilerimizin bu konuya duyarlılık göstereceğiniz umuyor şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.

Başar, açıklamasında şunları söyledi:

"Biz bize yeteriz kampanyası çerçevesinde Dernek olarak biz de Ramazan kolisi için çalışmak istiyoruz. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar derneğimizin Genel Sekreteri Sinan Karademir, Teşkilat sekreteri Serdar Akyol ile Mali sekreterimiz Satılmış Avcı ile irtibat kurabilirler. Toplanan bu  yardımları sosyal destek projesinden ve Belediyeden alacağımız araçlarla ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına kadar ulaştıracağız. Herkes çevresindeki duyarlı olan insanlarımıza ulaştırmasını önemle rica ediyoruz. İrtibat kurulacak kişilerin iletişim numaraları şunlardır: Sinan Karademir 0505 912 9492, Serdar Akyol 0506 660 4032 ve Satılmış Avcı 0530 231 3356"

(Haber Merkezi)