Bir elinde tespih, diğer elinde gitarla ‘Evde Hayat Var Grubu’ oluşturdular

90’lık nine, yaşlılara örnek oldu!

Zonguldaklı Maden Mühendisi Mehmet Çelik’in 90 yaşındaki annesi Emine Çelik ve aile üyeleri, “Evde kal” çağrısına uyuyor. Bütün aile üyeleri, evde gitar ve org gibi müzik aletiyle evde kalmanın hakkını veriyor.  Özellikle evde bir eline tespih, diğer eline gitar alan 5 çocuk, 13 torun ve 7 torun çocuğu sahibi Emine Çelik(90), sosyal medyada büyük beğeni topluyor.

Annesinin halen üç aylar orucunu tutacak sağlıkta olduğunu ve Kars’ta kardeşi Efkan Çelik’in yanında ikamet ettiğini belirten TTK’nın başarılı mühendislerinden Mehmet Çelik, bütün aile üyelerinin eline müzik enstrümanı alarak poz verdiği fotoğrafın büyük ilgi uyandırdığını kaydetti.

Çelik, “Benim annem azim dolu bir annedir. Şu anda 90 yaşında. Halen üç aylar orucunu tutabiliyor. Kars’ta kardeşim Efkan Çelik’in yanında oturuyor. Kendisi hafızdır ve her türlü kitabı okuyor. Evde kalarak koronavirüsten korunuyorlar. Annemle birlikte kardeşim ve ailesi de gitar ve org gibi müzik aletleri alarak ‘Evde Hayat Var’ Grubu kurdular. Fotoğrafı gören herkes tebrik ediyor. Allah annemi başımızdan eksik etmesin” ifadesini kullanıyor.

Haber: Abdullah Karabacak