Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Seçim İrtibat Bürosu görkemli bir törenle açıldı

“BİR KERE ŞANS VERİN”

MHP’nin 7 Haziran seçim çalışmaları için kent merkezinde açtığı Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına İl Başkanı Hamdi Ayan, Milletvekili Adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen, Meral Demirbaş, parti yöneticileri ve partililer katılırken vatandaşın da ilgisi yoğundu.

Seçimin önemine değinen İl Başkanı Hamdi Ayan, milletvekili adayları için Zonguldak’ı yönetmek adına bir kez şans istedi. Vatandaşlara hitaben, “Ak Parti 3 dönemdir tek başına iktidar olmasına rağmen vatandaşlardan aldığı güvenoyunu hoyratça kullandı.” diyen Ayan şunları söyledi: “Yerelde CHP ise Zonguldak’ta bütünlüğü ve kardeşliği sağlayamamış ve beklenen hizmetleri verememiştir. İşte böylesi yaşanan süreçte sizlerin de katkı sağlayabileceği, sizlerin de oy verebileceği çok değerli büyüklerimizle yola çıkmış bulunuyoruz.”

“HÜKÜMETİN GİTME ZAMANI GELDİ”

Zonguldak Eski Valisi Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen, birinci parti olmak için vatandaşın desteğini istediğini belirterek, “Bu nedenle hangi görüşte olursa olsun tüm Zonguldaklılar gelsinler, bu hizmetin etrafında MHP çatısı altında toplansınlar. İnanın her şey çok daha güzel olacak.” dedi. Zonguldak bölgesinde bu zamana kadar yapılmayanları yapmaya kararlı olduklarını belirten Milletvekili Adayı Zeki Çakan, “Artık bu hükümetin gitme zamanı gelmiştir. MHP, Zonguldak’ta birinci parti gelerek, bizlere sorumluluk vererek, belediye başkanlığında bıraktığımız izi ekip arkadaşlarımızla birlikte tekrar sizler üzerinde bırakarak, gecemizi gündüzümüze katarak, bugüne kadar bölgede yapılmayanları masaya yumruğumuzu vurarak yapmaya kararlıyız. Ben buraya gelerek bizlere vermiş olduğunuz destek ve teveccüh için çok teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesini İl Başkanı Hamdi Ayan, Zeki Çakan ve Yavuz Erkmen kesti.

Haber: Nermin AKKAYA