Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptığı eğilim yoklamasında on bin 500 üyenin çoğunun onayını alarak sandıktan 2’nci çıkan fakat kontenjan adayın koyulması nedeniyle 7 Haziran Genel Seçimlerinde 3’ncü sıra milletvekili adayı olan; 1 Kasım Genel Seçimlerinde ise parti içindeki çeşitli tartışmalar sonucu 4. sıradan aday gösterilen Deniz Yavuzyılmaz, Ankara’da Zonguldak’ı ve Zonguldak Kömürspor’u unutmadı.
Geçtiğimiz gece Ankara Kızılay Meydanı’nın hemen arka tarafından bulunan Güvenpark çevresindeki otobüs duraklarında gerçekleşen patlama sonucu hayatını kaybeden 37 vatandaşımızın anısına karanfil bırakan Yavuzyılmaz, anma alanındaki taraftar atkılarının yanına Zonguldak Kömürspor atkısını da bıraktı. 
Patlamanın gerçekleştiği otobüs duraklarının arkasında bulunan ‘Teröre alışmayacağız, terörden korkmayacağız’ adı altındaki vatandaşlar tarafından oluşturulan alana Galatasaray, Beşiktaş Trabzonspor, Ankaragücü, Fenerbahçe gibi önemli kulüplerin taraftar gruplarının atkıları bırakılırken Yavuzyılmaz ise Zonguldak Kömürspor’un atkısını bırakarak kentini ve kulübünü ne denli sevdiğini ortaya koydu… (Haber - Umut ERSES -  Eren AŞKAR )