Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi iş birliği ile sporcu farbrikasında kan bağışı kampanyası düzenlendi. 
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi tarafından bugün sporcu farbikasında, ''Biz bitti demeden bitmez'' sloganıyla kan bağışı kampanyası yapıldı. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in de katkı verdiği kan bağışı kampanyası sabah 10:00'da başlayarak akşam 18:00'da sona erdi. Antrenör ve kurumda görev yapan memurlarında destek verdiği kan bağışında 100 litre kan toplanıldığı öğrenildi 
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ''Biz bitti demeden sloganı ile kan bağışı kampanyası yaptık. Görüyorum ki antrenör ve kurumda çalışan arkadaşlarımız da destek veriyor. Ülkemizde kan sıkıntısı yaşıyoruz. Bizlerde bu duruma dikkat çekek amacıyla böyle bir kapanya yaptık. İnşallah verdiğimiz her kan bir kişiyi hayata döndürecektir. Hedefimiz 100 litre kan bağışı. İnşallah hep beraber bu kan bağışını toplayacağız''dedi. 
Emre Can BAYRAM