CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bora Amasralı oldu

“ Biz sözde değil eylemde olacağız”

CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Bora Amasralı atandı. CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Merkez İlçe Gençlik Kolları’nın tanıtım toplantısında konuşan CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Baeşkanı Bora Amasralı, Zonguldak ve partisi için çalışacaklarını belirterek, “Biz genç arkadaşlarımızla beraber Zonguldak’ımızın bütün sorunlarına parmak basacağız. Artık Kimse Zonguldak’ı sahipsiz sanmasın. Biz şehrimizi hem sahibi hem savunucusu olacağız. Şunu söylemek istiyorum. Biz sözde değil eylemde olacağız. Biz gerekirse halkımıza en iyi derece gözlüğü olup gerçekleri anlatacağız. Biz yürümeyip koşacağız.” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEKTİR”

CHP İl Başkanı Ahmet Altun, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, CHP İl Kadın Kolları Başkanı, Merve Kır ve partili gençlik kollarının bulunduğu tanıtım toplantısında konuşan CHP İl Gençlik Kolları Başkan Vekili İsmail Kaya, Zonguldak için partinin gençlik kolları olarak koşmaya devam edeceklerini ifade ederek, “İl Gençlik Kolları olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere göstermiş olduğu yolda Zonguldak için çalışmalarımız ve etkinliklerimize Merkez İlçe Gençlik Kollarımızla birlikte tüm hızıyla devam edecektir.” dedi.

Konuşmaların ardından partililer CHP’nin Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Bora Amasralı’yı kutlayarak yeni görevinde Başarlar dilediler. (Aykut KARA)