FETÖ Kurbanları Halkın Sesi’ne konuşuyor: ‘Bizim hak kaybımızı kim karşılayacak’

FETÖ Terör örgütü mensupları tarafından arsası usulsüz şekilde alınan İşadamı BİMER ve CİMER’e yaptığı şikayetler “Gizli” kalması gerektiği halde örgüt üyeliğinden mahkum olanların eline nasıl ve ne şekilde geçtiği merak ediliyor.

FETÖ/Devlet Yapılanması 15 Temmuz darbe girişiminden sonra dahi devletin tüm kurumlarının gizli bilgilerine ulaştığı ve CİMER ve BİMER’e yapılan şikayet dilekçesini dahi ele geçirmeleri oldukça düşündürücü olurken, örgütün hala devlet içindeki yapılanmasının devam ettiği ileri sürüldü.

MALLARINI KAÇIRDILAR

Darbe girişimi öncesi ve sonrası servetlerini kaçıranlar, mahkumiyetlerinden sonra şimdi yeniden iş alanında yine büyük paralarla uğraşmaları dikkat çekiyor. Arsasının üzerine darbe öncesi konan FETÖ mensupları şimdi yine bazı güçlerin desteğiyle şadamına zor günler yaşatıyor.

FETÖ mağduru İşadamı Şaban Yeten Halkın Sesi’ne yaptığı açıklamada; “İlk karşılama Y.U’nun 2016’da kooperatif binalarını yaparken temasta bulunduk. Binaları montaj yaparken iş kazası oldu. Bu kazada kendi kusurları olmasına rağmen tutulan (FOTÖ) Hakimlerin raporlarında bilirkişilerin raporlarında tüm fatura bize kesildi. Biz bu cezaları ödedik. Ne olduğunu anlamadık. Adliye de işi FOTÖ bağladı. 2008-2009 yılları arasında Soysal Güvenlik Kurumu ihalesine girdik.  M.İ İl Sağlık Müdürü idi. Y.K’da Atatürk Devlet Hastanesi Müdürüydü. İhale dosyasını aldım telefonum susmadı.

Beni daha sonra FETÖ’dan hüküm giyen ve örgüt itirafçısı olan resmi kurumla bağlantısı olmayan 
M.B, M.U, T.P ve Y.K, 'sabaha kadar ihaleden çekil biz ihaleyi H.G’ye vereceğiz' dediler. H.G. malum FETÖ yurtlarına yardım yapıyor dediler. Ben bu söze istinaden –Fakir fukaranın hakkını ben yemem. İhaleye gireceğim- dedim. Ben Yardım istersem yaparım-dedim. İhaleyi alsan da iptal edeceğiz dediler ve aldığım ihaleyi iptal ettiler. Ben şikayetimi SGK, CİMER, BİMER ve de İçişleri Bakanlığına yaptım. SGK Müfettişi geldi ve bana; “Sen bunlarla uğraşamazsın şikayetinden vazgeç” dedi. Ben de baskılar yüzünden vazgeçtim.

ARSAMA ÇÖREKLENDİLER

BİMER’e yaptığım şikayet dilekçemde 13.08. 2016 tarih ve 980978 tarihli dilekçem de FETÖ benim Kapuz'da bulunan kat karşılığı arsamla ilgili yapılan ayak oyunları bildirdim. Yaptığım şikayet dilekçem, örgüt mensuplarına Zonguldak Adliyesinden servis edildi. Ben işadamı olarak bana kurulan tezgahı CİMER ve BİMER’e bildirdim. Ama onlar şikayet dilekçemle karşıma çıkıp beni tehdit ettiler. Kendi arazimi gasp edip FETÖ terör örgütüne kaynak sağladılar. FETÖ örgüt mensupları paralarını kaçırdığı için sermaye sahibi oldular. Ve şimdi bizim işlerimize köstek oluyorlar. Ve hainliğe devam ediyorlar. Başkalarının üzerinden yine servetlerine servet katıyorlar. Devletimizin hangi kurumu istesin, belgeler Zonguldak adliyesinde mevcuttur. Gerçekler gün ışığına çıkacaktır, olayları detaylı şekilde anlatırım. FETÖ Örgütü mensuplarına beni sevk etmesinler. Vatanını milletini seven herkese ifade vermeye hazırım. Benim gibi FETÖ mağdurlarının da korkmadan devletine güvenerek mağduriyetlerini anlatarak vatandaşlık borcunu ödemelidir” diye konuştu.