MHP Zonguldak Milletvekili adayları Halkın Sesi’ni ziyaretinde ortak mesaj verdi:

“Bizimle yürü Zonguldak”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Zonguldak Milletvekili aday adayları Meral Aydoğan Demirbaş, Yavuz Erkmen ve Zeki Çakan dün beraberlerindeki Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy ve partililerle birlikte Halkın Sesi’ni ziyaret ettiler. MHP milletvekili aday adayları Zonguldak halkına ortak çağrıda bulunarak, “Bizimle yürü Zonguldak” dediler. 

ERKMEN: “DAHA FAYDALI OLACAĞIZ”

“MHP olarak amacımız hep birlikte Zonguldak’a sahip çıkmak. Sorunları biliyoruz. Hizmet noktasında göreve talip olduk… Biz diğerlerinden hizmet noktasında farklı olacağımızı söylüyoruz.  Çünkü biz 24 saat halkımızın hizmetinde olacağız. Bugüne kadar hizmeti geçen herkese teşekkür ediyorum.  Ama biz çok daha faydalı olacağımıza inanıyoruz… Hafta sonu yapılan kurultaydaki coşku vatandaşın MHP^’ye olan teveccühünü gösteriyor.  Biz vatandaşın gidişattan mutlu olmadığını görüyoruz. İşte bu sebeple aday olduk” dedi.

ÇAKAN: “ZONGULDAK BENİ İYİ TANIR”

“Bildiğiniz gibi Zonguldaklı 34 yaşında bize ağır bir sorumluluk verdi.  Bulunduğum tüm görevlerde siyaseti hizmet için bir araç olarak gördüm. Bugün MHP’ye üye ve aday olarak elimi taşın altına koyup genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde çalışmayı bir görev addettim. Zonguldaklı beni çok iyi tanır… Son dönemde bölgede ve ülke genelinde sorun gördüğüm için siyasete devam kararı aldım. 14 yıllık geçmişi değerlendiren vatandaş gelecekte hizmet edebilecek kişileri tercih edecektir…  Özellikle kırsal kesimde yapacağımız çalışmalarla ülkenin içinde bulunduğu noktayı anlatmak ve bilgilendirmek asli görevimiz olmalı”

 

DEMİRBAŞ: “ENGELLİLERİN SESİ OLACAĞIM”

“Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan emekli olan biri olarak engelli kardeşlerimin sesi olacağına inanıyorum. Dava arkadaşlarımla birlikte hizmet üretmek ve sorunların çözümü için yola çıktım. İnsanlar işsiz, insanlar mutsuz. Ülkemizin gelmiş olduğu bu kritik süreçte siyasette değişime ihtiyaç olduğunu düşünerek MHP’den Zonguldak Milletvekili aday adayı oldum.  İşte bunun için tüm vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Bizimle yürü Zonguldak, bizimle yürü Türkiye”