Zonguldak kent merkezinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış birçok yerde su baskınlarına neden oldu. Cadde ve sokaklar gölet haline dönerken kent merkezinde esnafta yağmurda nasibini aldı.

YARDIMCI OLMADILAR

Fevkani Köprü altında ayakkabı dükkanı olan esnaf Gülali Yıldız dükkanının üçüncü kez su bastığını söyledi. Zonguldak Belediyesi’ne bu konuda müracaat ettiklerini söyleyen Yıldız, belediyede hiçbir yetkilinin kendilerine yardımcı olmadığını belirtti.

ZARARIM 25 BİN TL

Zararının 25 bin TL olduğunu ifade eden Yıldız, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e sitem etti. Dükkanın belediyenin olduğunu kendilerinin de belediyenin kiracı olduğu söyleyen Yıldız, “Bu üçüncü. Her seferinde belediyeye gitmemize rağmen bir sonuç alamıyoruz. Sosyal demokrat belediye buraya gelmiyor. Niye gelmediğini de bilmiyorum.” dedi.

“ONLARIN İŞİNİ BİZ YAPIYORUZ”

Yıldız, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal’a gittiklerini dertlerini anlattıklarını dile getirirken,” Şenol Şanal’a iki sefer gittim. Yine gitsek yine gelmeyecekler. Böyle işlerle uğraşmaları mümkün değil. Onların kendine göre uğraşacakları işler vardır. Onlar o işlerin peşlerinde. Bizde burada onların işini yapıyoruz. Onlar yataklarında yatıyor biz böyle uğraşıyoruz. En az 25 bin lira masrafım var.” ifadelerini kullandı.             Aykut KARA