BOZKUR'TA MİLLİ FORMAYI HEDİYE ETTİLER 
Badminton branşına destek veren Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'a, Türkiye Badminton Milli Takım forması takdim edildi. 
Badminton Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Devrek Belediyespor  sporcularına, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt forma, ayakkabı, eşofman gibi malzeme desteğinde bulunmuştu.
Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, Badminton antrenörü Mustafa Danacı, Beden Eğitimi Öğretmeni Gülten Yanıkoğlu ve sporcular, Başkan Bozkurt’a Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik tarafından gönderilen Milli Takım Formasını takdim etti. 
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt; “Gençlerimizin ve çocuklarımızın sporla ilgilenmeleri ve yaşam biçimi haline getirerek profesyonel adımlar atmaları önemlidir. Biz Devrek Belediyesi olarak, her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sporun ve sporcunun daima yanındayız. Bunu hep söylüyoruz. Katkımız olabiliyorsa ne mutlu bize. Geleceğimize ışık tutan gençlerimizi bir adım ileriye götürecek atılımların içinde olmak bizim için onur kaynağı. Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik’e de bu nazik davranışından dolayı teşekkür ediyorum.”