Bolu’da yarı finalleri yenilgisiz tamamlayan Kozlu Alparslan Ortaokulu, Türkiye’de en iyi 8 takım arasına adını yazdırdı
BRAVO KIZLAR 

Kozlu Alparslan Ortaokulu kız hokey takımı, önemli bir başarıya imza attı. Bolu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Okullar arası Yıldızlar Hokey yarı Finallerinde oynadığı 3 maçı kazanan kızlar, Türkiye şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı. 3 maçta 8 gol atan Kozlulu kızlar, gol yemeden finallere uçtu.
***********************
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  Okul Sporları sezonu kapsamında düzenlenen Yıldızlar Hokey Yarı Final müsabakaları tamamlandı.  Bolu, Muğla, Osmaniye ve Rize olmak üzere 4 farklı grup merkezinde eş zamanlı olarak başlayan yarı finallerde ilimizi Kozlu Alparslan Ortaokulu Kız takımı temsil etti.  
23-26 Nisan tarihleri arasında bir ayağı Bolu’da düzenlenen organizasyonda mücadele eden Kozlulu kızlar, müsabakalarda fırtına gibi esti. 3 maçın tamamın kazanan Kozlu Alparslan Ortaokulu, müsabakaların ilk gününde Amasya temsilcisini 3-0 yendi. Bu sonuçla yarı finallere galibiyetle başlayan kızlar, ikinci maçında ev sahibi Bolu’yu dize getirdi. Mücadeleden 2-0 galibiyetle ayrılarak 2’de 2 yapan Kozlu Alparslan Ortaokulu, 3’üncü karşılaşmada Düzce’yi 3-0 geçerek grubu yenilgisiz lider tamamladı. 3’te 3 yaparak önemli bir başarıya imza atan kızlar, grup birinciliğiyle son 8 takım arasına adını yazdırarak Türkiye şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.
KALESİNDE GOL GÖRMEDİ
Kozlu Alparslan Ortaokulu, Amasya, Bolu ve Düzce takımlarına karşı oynadığı maçlarda toplamda 8 gol atarken kalesinde hiç gol görmeyerek finale uçtu. Kozlu ilçesine ve okula Türkiye Şampiyonluğu yaşatmak isteyen kızlar, 13-17 Mayıs tarihleri arasında  Gaziantep’te bu hedef için mücadele edecek
Eren ARSLANYILMAZ