MHP Zonguldak Milletvekili 1’inci sıra adayı Zeki Çakan:

“Bu oyun bozulmalı”

MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen, A.Emre Bayramoğlu ve Meral Demirbaş, Karadeniz Ereğli ve Gülüç'te vatandaşlarla bir araya geldiler. Gülüç‘te MHP Seçim Bürosu’nun açılışını gerçekleştiren Zeki Çakan, burada yaptığı konuşmada, Zonguldak’ın kan kaybettiğini ve 4 gün süreyle kapatılan TTK ocaklarının tamamen kapatılmak istendiğini, bu oyunun bir an önce bozulması gerektiğine dikkat çekti.


MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen, A.Emre Bayramoğlu ve Meral Demirbaş, Karadeniz Ereğli ve Gülüç'te vatandaşlarla bir araya geldiler.

MHP Milletvekili Adayları, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ve Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz’in yanı sıra çok sayıda partili tarafından karşılandılar.

MHP seçim merkezinden yapılan açıklamaya göre, ilk olarak Gülüç'e hareket eden Zonguldak Milletvekili Adayları ve beraberindeki heyet, MHP Belde Teşkilatı’nın ardından Gülüç pazarını ve Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret ettiler.

Gülüç’te MHP seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Zeki Çakan, burada yaptığı konuşmada, Zonguldak’ın kan kaybettiğini ve 4 gün süreyle kapatılan TTK Ocaklarının tamamen kapatılmak istendiğine ve bu oyunun bir an önce bozulması gerektiğine dikkat çekti.

Çakan, açılış öncesi yaptığı konuşmada şunları ifade etti;

“Yıllar önce yan sanayi ile birlikte 10000 kişi barındıran tersanelerde bugün kimse yok. Gülüç maalesef kan kaybediyor. Sac işi ve nakliye bitmiş durumda. Fakülte öğrenci sayısı az. Bakanlığım zamanında Erdemir'e alınan 1975 kişi sonrası alımlar durma noktasında. Tüm bunları düzeltmek için, Ereğli ve Zonguldak'ın kaderini değiştirmek için siz Gülüç halkının oyunu istiyoruz." şeklinde konuştu.

 

ERKMEN’E YOĞUN İLGİ

 

MHP’nin diğer adayı Zonguldak Eski Valisi Yavuz Erkmen de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Erkmen  ve  bir vatandaş arasında ilginç diyalog yaşandı. Erkmen’i çok sevdiğini dile getiren vatandaş, ”Sayın Valim, ülke elden gidiyor.” diye serzenişte bulundu. Bu seçimde bu vatana sahip çıkılması gerektiğini dile getiren Erkmen ise, “Bu düzeni hep birlikte bozacağız, inşallah.” dedi. Sahil Bandı üzerinde bulunan Yalı Caddesi’ndeki esnafı da ziyaret eden MHP'li adaylar, burada da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ziyaret, sahil sonundaki esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından sona erdi.