Bu tabelaya dikkat!

Kafayı gözü yarabilirsiniz…

Zonguldak’ta gelişi güzel konulan bir tabela tehlike saçıyor. İnsanların yoğun olarak geçtiği kaldırım zeminine çok yakın olan ‘Terminal’ yazılı yön tabelasının keskin ve sivri ucu, büyük tehlike oluşturuyor.

Tehlike, kaldırımda yürürken tabelayı fark etmeyenler için ciddi yaralanmalara sebebiyet verecek cinsten. Milli Egemenlik Caddesi üzerinde Terminal kavşağı yöne tabelasının yaya kaldırımının yer seviyesine yakın konulması, büyük tehlike arz ediyor. Kaldırımdan geçen yayalar, tabelanın daha yüksekte olması gerektiğini belirtiyor.

Bisikletiyle geçerken kaldırım üzerindeki tabelaya çarpmaktan korktuğunu belirten öğrenci Erkut Makyar, “Tabelayı yere yakın koymuşlar. Uzun zamandır burada. Kimse müdahale etmiyor. Ucu çok keskin ve sivri. Allah korusun birisi buradan geçerken fark etmese ya da bir çocuk yanlışlıkla sivri yere kafasını gözünü çarpsa olacakları düşünemiyorum. Arkadaşlarla buradan bisikletle geçiyoruz. Yanlışlıkla çarpacağız diye korkuyoruz. Bunu yükseğe çekseler, daha güvenli olur. Yetkilileri göreve davet ediyorum” dedi.

Halkın Sesi olarak; halkın güvenliğini tehlikeye sokan bu tabelanın, daha güvenli hale getirilmesi konusunda yetkili ve sorumlu makamları uyarıyoruz.