Burak Erol’dan Miting açıklaması

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, 9 Şubat Pazar günü İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek Büyük Kudüs Mitingi öncesi açıklamada bulundu.

Başkan Erol, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Zonguldaklılar! ABD ve İsrail’in yüzyılın anlaşması olarak lanse ettiği hakikatte yüzyılın zorbalığı olarak tanımladığımız Filistin’in geleceğine dair kurgulanan hain planlara karşı bir duruş sergilemek, İslam ülkelerinin idarecilerini bu planın bertaraf edilmesine yönelik adımlar atmaya sevk etmek ve başta Filistin olmak üzere Doğu Türkistan, Keşmir ve Arakan gibi birçok yerdeki mağdur edilmiş insanlara umut, cesaret ve heyecan vermek için Kudüs için ayağa kalk sloganıyla 9 Şubat 2020 Pazar günü saat 14.00’te İstanbul Yenikapı’da  Büyük Kudüs miting düzenliyoruz.

Saadet Partisi Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün siyasi parti liderlerini davet etmiş ve kendilerini bizzat aramıştır Zonguldaklı hemşerilerimizin bu mitinge katılmasını arzu ediyoruz. Bu mitinge katılım için 05369418536 numarasına ulaşarak ücretsiz bir şekilde kendilerini Yenikapı mitingine taşıyacağımızı bildiriyoruz. Katılımları için tüm Zonguldaklılara şimdiden teşekkür ediyoruz.”