Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Cafer Aydın,  5 Eylül Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynayacakları Akhisarspor maçı  olmak üzere çalışmalar ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Fener Sentetik Saha ’da gerçekleşen antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Zonguldakspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, merkez orta saha mevkiine transfer yapılması gerektiğini ifade etti.  

TEKNİK-TAKTİK ÇALIŞTIK
Zonguldak, Çaycuma ve Ankara Kızılcahamam kampını en iyi şekilde geçirdiklerini belirten Aydın, “3 etaplı bir çalışma programı oldu. İlk etabı burada. O dönemi biraz daha tavsiye edilen futbolcuları denemeye ve görmeye ayırdık. Verimli geçti ve 1-2 futbolcuyu bünyemize katabildik. İkinci etap Çaycuma’da yapıldı. Çaycuma’da da fiziksel olarak yüklemeyi yaptık. Orada da çalışmalarımız da güzel geçti. En son olarak Kızılcahamam’da kamp yaptık. Orayı da maç olarak değerlendirdik. Daha çok teknik-taktik ve oyun kurgusu antrenmanları ile bitirdik.” dedi. 
KAMP VERİMLİ GEÇTİ
Ankara Kızılcahamam kampının oldukça verimli geçtiğini belirten Aydın, “Hazırlık maçlarında dönem dönem güzel işler oldu. İlk iki maçta istediğimiz oyunu sergileyemedik ama sonraki maçlarda hem oyun olarak hem de oyun mantalitesi olarak bayağı yol kat ettik. Son kampta verimli geçti’ ’dedi. 
AKHİSARSPOR MAÇINI  İYİ BİR SEYİRCİ ÖNÜNDE OYNARIZ
Ligin haftasında oynanacak olan Akhisarspor maçı hakkında konuşan Aydın, ‘’Bu hafta itibariyle ligin ilk maçına odaklandık. Pandemi nedeniyle seyirci alınmadığı için taraftarında açlığı var. Takımı görmek istiyorlar. İyi bir seyirci önünde oynayacağımı düşünüyorum. İnşallah yanılmam ve maçta iyi bir seyirci potansiyeli olur. Seyircimiz arkamızda olduğu zaman rakiplerimiz buraya tedirgin olarak geleceklerinden çok güzel maçlar olacak’’dedi.