Çağdaş Anadolu Gençlik Spor Kulübü’nden kayıt stantı…

Zonguldak'ta Türk Halk Oyunları ile Dünya dansları üzerine faaliyet yürüten ve her yaştan dans tutkunlarına ulaşmak amacıyla kurulan Çağdaş Anadolu Gençlik Spor Kulübü, yeni sezon kayıtlarına başladı.

Halkoyunlarının yanı sıra, hobi grupları bay bayan, çocuk grupları, salsa, bachata, rueda, modern dans, tango, oryantal, hip-hop, sirtaki gibi dans alanlarında çeşitli kurslar açan ve bünyesindeki dansçı sayısı her geçen gün çoğalan Çağdaş Anadolu Gençlik Spor Kulübü, 67 Burda AVM’de stand açtı.

10 gün halka açık olacak stantta yeni üye kayıtlarının yanı sıra, dernek çalışmalarının tanıtımı da yapılacak. Çalışmaları hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Ali Arslan, “Kuruluş tarihimizden itibaren şehrimizde ve bölgemizde yapılan yarışma, festival, şenlik ve gösterilere katılarak, Türk ve dünya danslarından örnekler sunduk. Kentimizi yurtdışı ve yurtiçi alanda gerçekleştirilen festivallerde kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. Zonguldak Merkez’de Dener İş Hanı’nın en üst katında dans salonumuz var. Salonumuzda yetkin hocalar eşliğinde Türk Halk Oyunlarının yanı sıra Tango, Salsa, Bachata ve Sirtaki gibi Dünya danslarının kurslarını açacağız. Her yaştan dans severleri kurslarımıza bekliyoruz” dedi.