Müzik dünyasına hızlı giriş yapan ünlüler arasındadır. 2016 yılında besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı şarkısında vokal olarak karşımıza çıkmıştır. Şarkının klibi Youtube kanalında yayınlanmış ve 2016 yılının en çok izlenen videosu olmuştur. 300 milyondan fazla izlenen video ile ve "Cevapsız Çınlama" en çok izlenen Türkçe şarkı unvanını almıştır. Özellikle genç nesle hitap eden tarzı ve şarkılarıyla popülerliğini arttırarak devam etmektedir.

Aleyna Tilki Müzik Çalışmaları

2017 yılının Temmuz ayında Aleyna Tilki "Sen Olsan Bari" adlı ilk solo singleni çıkarmıştır. Bu şarkı ile yine çok sevilmiştir. Genç sanatçı yoğun bir şekilde konser ve sahne çalışmalarına devam etmektedir. Türkiye'nin her bölgesine konser düzenlemektedir. Yurt dışı çalışmaları da bulunan genç sanatçı aynı zamanda sahne çalışmalarına ağırlık vermektedir.

Aleyna Tilki Son Çalışması

2018 yılının yaz ayında Aleyna Tilki "Yalnız Çiçek" adlı şarkıya klip çekmiştir. Duygusal bir şarkı ile sevenlerinin karşısına çıkan genç sanatçı aynı başarıyı yine yakalamıştır. Yayınlandığı saat içinde Youtube kanalı üzerinden 300 binden fazla tıklanma görülmektedir. Yaptığı her çalışma merakla beklenen ünlü yıldızlardan bir tanesidir.

Türk Pop Müziği’nin yeni sesi olan Aleyna Tilki, son zamanlardaki hareketli yaşam tarzıyla ön plana çıkmaktadır. Hayatını sıra dışı bir şekilde yaşamayı tercih eden Aleyna Tilki, oldukça güçlü ve sevilen bir sese sahip olmasıyla da ön plana çıkmaktadır.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.