CANLI YAYINDA KÖMÜRSPOR KONUŞULACAK 
Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Cüntay, 10 Nisan Cuma akşamı  sosyal medya üzerinden ve A Spor futbol yorumcusu Volkan Demir'in canlı yayın konu olacak.  
************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Cüntay, yönetici kişiliğinin dışında yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleriyle yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kurdu.
Tek derdi memleket ve arma sevgisi olan Cüntay, Zonguldak Kömürspor'u tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Sabah Gazetesi ve A Spor futbol yorumcusu Volkan Demir, ınstagramın ikili canlı yayın özelliğiyle 10 Nisan Cuma akşamı saat 22.00’de canlı yayında futbolseverlerle biraya gelecek. 
Korona virüs nedeniyle evlerinde kalan futbolsevelerin büyük bir heyecanla izleyeceği yayının ilk bölümünde Süper Lig ikinci bölümünde ise Zonguldak Kömürspor konuşulacak.Bu heyecan verici yayına izlemek isteyenler @volkandemir ve @Muhammetmurat67 adreslerinden izleyebilecek. 
Zongulak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Cüntay herkesi bu yayına davet ederek, ''10 Nisan Cuma günü saat 22:00'da sosyal medya hesabı instagram üzerinden Sabah Gazetesi A Spor futbol yorucumsu Volkan Demir'in canlı yayın konuğu olacağım, Burada Süper Lig ve Zonguldak Kömürspor'u konuşacağız. Amacım Kömürspor'un sıkıntıları ve şuanki durumu hakkında kamuoyunu bilgilendirmek. İnşallah güzel bir yayın olacak. Kırmızı Lacivertli taraftarlarımızı da bu yayına bekliyorum''dedi.