ÇATES'E YARDIMCI HOCA  VE OYUNCU GELDİ 
Çates Işıkspor'da takım kaptanlığı yapan Özgür Erdem futbolu bırakmasının ardından yönetimin onayı ile antrenör Sercan Bilgin'in yanında yardımcı antrenör olarak göreve getirildi. Genç ekip yeni sezonda Süper Ligde iddialı bir kadro ile başarıyı yakalamayı hedefliyor.
Süper Amatör Lig takımı Çates Işıkspor, yeni sezon öncesinde mevcut  genç hoca Sercan Bilgin'le yeniden nikah tazeledi. Öte yandan Çates Işıkspor, geçtiğimiz yıllarda teknik direktör Sercan Bilgin'le top koşturan ve takım kaptanlığı da yapan forvet oyuncusu Özgür Erdem futbolu bıraktı.Çates Işıkspor futbolu bırakan Özgür Erdem'e önemli görev verdi. Erdem, yeni sezonda teknik direktör Sercan Bilgin'in yanında yardımcı antrenör olarak görev yapacak.Çates Işıkspor forvet oyuncusu Özgür Erdem'in yardımcı antrenör olarak göreve getirilmesinin ardından ise Terakkispor ve Tepebaşıspor formalarını giyen forvet oyuncu Gökdeniz Aktaş'ı transfer etmişti. Ayrıca Çates Işıkspor, eski futbolcu Hasan Çetin'le yeniden anlaştı.
''Takviyeler devam edecek''
Genel Kaptan Hasan Durmuş, takviyelerin devam edeceğini söyleyerek, ''Yönetim olarak yeni sezonda hocamız Sercan Bilgin'e güvenimiz tamdır. Ayrıca yönetim olarak aldığımız karar neticesinde futbolu bırakan kaptanımız Özgür Erdem'de hocamız Sercan Bilgin'in yanında yardımcı antrenör olarak görev başladı. Vermiş oldukları rapor doğrultusunda geçen sezonki kadroyu koruyup eksik bölgelere takviye yapacağız.İlk olarak stoper ve forvet hattına transfer yaptık.Bizim eski futbolcumuz Hasan Çetin ve Tepebaşi Spor un oyuncusu Gökdeniz Aktaş ı renklerimize bağladık''dedi.
Emre Can Bayram