ÇAYCUMA'DAN BAŞKAN DEMİR'E ZİYARET 
Çaycumaspor Futbol Akademisi Kurucusu Suat Keçin, antrenörler Yücel Korkmaz ve Doğukan Kasapoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir'i makamında ziyaret ederek, alt yaş kategoriler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
****************
TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor'un yıllarca kaptanlığı yapan ve ardından doğum büyüdüğü Çaycumaspor'a transfer olan tecrübeli oyuncu Suat Kerçin, Çaycumaspor'un geleceğini emin  eller altına almak için,antrenörler Yücel Korkmaz ve Doğukan Kasapoğlu ile birlikte 'Çaycumaspor Futbol Akademisi'' adı altında futbol okulu kurmuştu.Çaycumaspor Futbol Akademisi Kurucusu Suat Kerçin, antrenörler Yücel Korkmaz ve Doğukan Kasapoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir'i makamında ziyaret etti.  Başkan Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çocukların gelecekleri olduklarını söyleyerek her zaman yanlarında olacaklarının sözünü verdi. 
Başkan Demir; ''Suat Kerçin sonuna kadar yanındayız''
Amatör Spor Kulüpleri Federasyon  Başkanı Kemal Demir, Suat Keçin'in sonuna kadar yanında olduklarını söyleyerek, ''Alt yapıya destek vereceğime ve altyapıya önem verdiğimi söylemiştim. Suat hocamla bilgi alış verişinde bulunduk. İnşallah kendi bilgilerini kendi tecrübelerimi yeni Suat Kerçinler yetiştirerek gösterecek. Şimdiden hayırlı olsun''dedi. 
Suat Kerçin; ''Çaycumaspor alt yaş liglerden bayadır uzak kaldı''
Çaycumaspor Futbol Akademisi Kurucusu Suat Kerçin, Çaycumaspor'un alt yaş liglerde uzak kaldığını ifade ederek, ''3 ay önce hocalarımızla birlikte kurduğumuz Çaycumaspor futbol okulunda büyük işler başardığımıza inanıyorum. Yeterli sayıya ulaştığımızdan dolayı Kemal Demir ağabeyimizi ziyaret ettik. Kendisinden alt yaş kategorilerinden bilgi aldık. İnşallah küçük çocuklarımız küçük yaş kartegorilerine sokarak mücadeleci bir lige katılmak istiyoruz. Çaycumaspor bu konulardan uzun zamandır uzak kaldı. Böyle bir başlangıçta bizlere destek veren Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı'ya teşekkür ederiz. Çaycumamızı yerel ligde iyi şekilde temsil edeceğiz''diye konuştu.
Emre Can Bayram