ÇAYCUMA'NIN ALTYAPISI EMİN ELLERDE 

Zonguldak Kömürspor'un şampiyonluklarında önemli pay sahibi olan 37 yaşındaki tecrübeli futbolcu Suat Kerçin, Çaycumaspor'da hem altyapı sorumlusu olarak gençleri çalıştıracak hemde A takıkmda futbolcu olarak forma giyecek. 
TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor'un şampiyonlukların önemli pay sahibi olan ve şuanda Süper Amatör Lig takımı takım Çaycumaspor'da takım kaptanlığı yapan 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu Suat Kerçin hocalık kariyerine başlamayı planlıyor. Deniyimli oyuncu Suat Kerçin, doğum büyüdüğü Çaycuma İlçesin'de ki gençleri spora yönlendirmek ve  Çaycumaspor'un altyapısını emin eller altına almak amacıyla,Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcının destekleriyle 'Çaycumaspor futbol okulu' açıyor. Kerçinin dışında futbol okulunda  antrenörler Yücel Korkmaz ve Doğukan Kasapoğlu yer alacak. 
Çaycumaspor altyapı sorumlusu Suat Kerçin, ''Çaycuma belediyesiyle görüşmemiz oldu. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcıda Çaycumaspor altyapısında bir oluşum olmasını istedi. Aynı zamanda A takımda oynarken A takımın geleceğine yönelik planlar yapmak için böyle birşey yapmak için planlar kurduk. Belediye Başkanımızın destekleri ile Yücel Korkmaz ve Doğukan Kasapoğlu hocamız var. Onlarla beraber Çaycumaspor'un altyapı sorununu çözmek istiyoruz. Tabi bu zorlu bir süreç. Uzun sürecek. Bunun biran önce startını vermek istedik. Çaycumasporun altyapısında şuanda hiç bir oyuncu yok. 6-8-10-12-14 yaş Çaycumaspor formasıyle büyümesi için biz elimizden geleni yapmaya hazırız. Kayıtlar başladı.Başvurular için, 0544 536 54 67 ve 0506 113 06 28 nuaramlı telefonlardan bize ulaşabilirler ''dedi. 
Emre Can Bayram