ÇAYCUMA'NIN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORLAR 
Çaycumaspor Futbol Akademisi, Çaycuma'nın futbol anlamında geleceğini inşa etmek için yaz kış çalışmalarına devam ediyor
***********
Süper Amatör Ligin  köklü kulüplerinden Çaycumaspor Futbol Akademisi çalışmaların karşılığını almaya başladı. Yaz ayında Zonguldak Kömürspor'un eski takım kaptanı Suat Kerçin'in önderliğinde kurulan Çaycumaspor Futbol Akademisi sporcuları A takıma kazandırılmaya başladı. 
Çaycumaspor Futbol Akademisinin çalışmalarına yaz kış devam ettiğini ve bu akademiye dahil olmak isteyen sporcular için kayıtların sürdüğü ifade edildi.
Çaycumaspor Futbol Akademisinde yapılan açıklama şu şekilde; "Çaycumaspor'un geleceği çok parlak. Çaycumaspor Futbol Akademisi her geçen gün büyüyüp gelişiyor. 2 ay önce Çaycuma'da bu forma ile büyümek isteyen çocuklarımız için kurduğumuz futbol akademimiz ilk meyvelerini vermeye başladı.Anı kurtarmak amaçlı değil, geleceğe yönelik hareket eden Çaycumaspor Futbol Akademesi sporcularından 2003 doğumlu Utku Yılmaz , 2005 doğumlu Necmi Taha Çakar, Çaycumaspor A takımında, kalecimiz Bünyamin Saraç ile birlikte antrenmana katıldı . Bu şehrin çocukları, bu şehrin formasıyla büyüyecek demiştik . Çaycumaspor un geleceği çok parlak. Çaycumaspor Futbol Akademisi gün geçtikçe büyüyen, güçlenen çocuklarımız ğeleceğin sporcuları için Çaycumaspor futbol akademisi kayıtlarımız devam ediyor" 
Emre Can Bayram
.